فلافل
فلافل از جمله غذاهاي خوشمزه و لذيذيست كه علاوه بر كودكان و نوجوانان در بين بزرگسالان هم طرفدارن ويژه اي دارد و از نخود كه يكي از مقوي ترين ترين حبوبات است تشكيل مي شود.
مواد لازم براي فلافل:
نخود: 1 كيلو
جعفري: 100 گرم
پياز: 1 عدد
سير: 1 بوته
فلفل سياه: 2/3 قاشق غذاخوري
نمك: به ميزان لازم
ادويه مخصوص فلافل كه شامل ( زيره ،گشنيز ، زردچوبه و ادويه هاي مختلف ) يا ادويه كاري: نصف قاشق غذاخوري
سس انبه: به ميزان لازم
روغن ترجيحا كنجد: به ميزان لازم
طرز تهيه فلافل:
1. ابتدا نخودي را كه از 24 ساعت قبل خيس كرديم و چند بار آب را عوض كرديم به همراه جعفري ، پياز و سير داخل چرخ گوشت يا خرد كن مي ريزيم تا باهم ميكس شوند.
2. خميري كه آماده شد . نمك ، فلفل و ادويه هاي لازم رو بهش اضافه ميكنيم و با قاشق مخصوص يا قالب هايي كه در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب ميزنيم .
3. اگر داخل خمير آب افتاد ميتوانيد با اضافه كردن كمي آرد نخود چي آب آن جمع كنيد و سعي كنيد فلافل ها را به صورت گنبدي قالب بزنيد و داخل روغن داغ قوطور شده ميريزيم تا هر دو طرف آن سرخ شود.
4. وقتي كه خمير خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ي روغن ميايد كه آن موقعه ميتوانيد فلافل ها را پشت و رو كنيد.
5. دقت كنيد بر اثر حرارت بالاي روغن نسوزد و از ظرف كوچكتر و گود تر استفاده كنيد تا روغن زيادي مصرف نشود
6. بعد از سرخ شدن هم ميتوانيد فلافل ها را روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافه آن گرفته شود .
7. فلافل هاي آماده را داخل در كنار خيار شور گوجه فرنگي ، كاهوي خرد شده و انواع ترشي ميتوانيد مصرف كنيد و به همراه سس انبه كه بسيار لذيذ مي باشد.
8. دستور تهيه سس انبه هم به اين شكل است كه به اضاي هر 1 قاشق پودر انبه بايد 6 برابرآب جوشيده و يك ته استكان سركه سفيد باهم مخلوط ميكنيم و روي فلافل ها ميريزيم .
برچسب: ،
ادامه مطلب