کشک و بادمجون دامغانی
مواد لازم
۸ نفر
۶ عدد بادمجون
چند عدد گوجه
پیازداغ
کشک
۱ عدد قند
ادویه (نمک. فلفل. دارچین. کمی زردچوبه)
مراحل
۱ ساعت
بریم برای ۸ نفر این غذا رو درست کنیم.
من از ۶ تا بادمجون دلمه سایز معمولی استفاده کردم.
چند قسمتی کردم و وسطشونو چاک دادم و توی روغن زیاد و با دمای درونی زیاد سرخ کردم.
پیاز داغ گرفتم و توی همون روغن گوجه ها رو ریختم.
گوجه ها که سرخ شد، رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم تا خامیش گرفته بشه.
دارچین ، نمک و کمی زردچوبه زدم
کم کم بهش آب اضافه کردم و هم زدم تا ربش یه دست شد. بادمجونا رو چیدم روش. و طبق توصیه مادربزرگم، یه حبه قند انداختم
✨✨اصل کشک و بادمجون دامغانی مجلسی اینه که روش قیمه میدن (پیاز داغ، رب گوجه، لپه و گپشت چرخکرده)
نعنا داغ و پیاز داغ. و گردو
من لحظه آخر یادم اومد😔
دفعه دیگه.قول قول
کشک و کف ظرف ریخته میشه و بادمجون و گوجه ها چیده میشه روش.
بعد با کشک و موارد ستاره دار تزیین میشه😁
چه شود.
هم تیلیت خورده میشه هم لقمه لقمه.
حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
نوش جون😊
برچسب: ،