خوراک جگر
مواد لازم
۴ نفر
۸ تکه جگر گوسفندی
۲ عدد سیب زمینی
۱ قاشق سماق (خییییلی زیاد و نمک)
مراحل
۵ تا ۶ دقیقه
سماق رو باید خیلی زیاد بریزین.
من برای ۸ تیکه جیگر، راحت یک قاشق غذاخوری سماق ریختم.
سماق چاشنی اصلیشه و ترشیش باید تمام بزاق دهنتونو راه بندازه.
پس با دست و دلبازی سماق بریزین.
بعد از اینکه روغن داغ شد، تیکه های جیگر رو توی روغن بریزید و سماق روش بریزین.
یک دقیقه بذارید بپزه. بگردونین و سماق بریزین.همه ور هر تیکه جیگر رو توی روغن بغلتونین و سماق بریزین.
بعد از ۵ دقیقه هم زیرشو خاموش کنین و توی ظرف بکشید. وقتی که برش میزنین نباید تیره باشه.
بدون نون بخورید که خیلی لذیذتره و مزشو کامل حس میکنین.
••میتونین با هر لقمه، یه پر ریحون بخورین که عااااااااالی میشه.
✨✨اهااااااااا یه چیزی:
اون روغن و سماق رو هم به عنوان سس روی تیکه های جیگر و سیب زمینی بریزین.
حتما تا هوا خنکه درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
••••اونایی که اوره دارن خیییییییلی با احتیاط مصرف کنن
برچسب: ،