ترکِی برگر
مواد لازم:
گوشت بوقلمون (چرخ کرده، کم چرب) : 570 گرم
فلفل دلمه ای قرمز (کباب شده و پوست و دانه های آن جدا گردد و ریز خرد شود) : یک عدد
آویشن : 2 قاشق چاخوری
پنیر فتا(خرد شده ) : نصف فنجان
سیر (له شود یا نصف قاشق چایخوری پودر سیر ) : 2 حبه
ارگانو خشک (یا2 قاشق چایخوری ارگانو تازه ) : یک قاشق چایخوری
پودر پیاز : یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند(اختیاری) : یک چهارم قاشق چایخوری
نان همبرگر : به تعداد لازم
طرز تهیه ترکی برگر:
1. در یک کاسه ی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده ،پنیر فتا،سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.
2. برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.
3. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید
4. از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.
5. برگرها را در تابه ای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.
6. شما می توانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگرها را گریل کنید(گریل زغالی یا گازی ).
7. هر طرف برگرها را 5 دقیقه بپزید طوریکه وسط آنها صورتی رنگ نباشد.(اجازه دهید خوب سرخ شوند).
8. در نهایت برگرهای سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.
برچسب: ،