قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی .

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

یک کیک ساده و خوشمزه و کم هزینه و سریع

 

 


 84پسندیدند
با این میزان مواد حدود 10 تکه کیک بدست میاد.

 


1 پیمانه آرد سفید قنادی
1 عدد تخم مرغ
1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1/3 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه شکر
1/2 پیمانه آب پرتقال
1 پنس پودر وانیل
مراحل
40 دقیقه
شکر و تخم مرغ رو پنج دقیقه با همزن میزنیم تا یکدست و کرم رنگ و کش دار بشه
 
  
  
آب پرتقال و روغن رو به شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم, هم میزنیم تا کف کنه و یکدست بشه, حدودا 1 دقیقه
 
  
  
آرد, وانیل و بیکینگ پودرمون رو با هم مخلوط و 2 بار الک کرده در دو مرحله به موادمون اضافه میکنیم و در یک جهت به آرومی هم میزنیم تا آرد به خورد بقیه موادمون بره و یکدست بشه.
 
  
  
قالبمون رو چرب میکنیم و مواد کیک رو میریزیم تو قالب و در فری که در دمای 170 درجه سانتی گراد و ده دقیقه قبل از گذاشتن کیک درون فر گرم شده, میگذاریم به مدت 40 دقیقه.
 
  
  
در مرحله آخر که موادتون رو ریختین تو قالب میتونین روی موادتون کنجد بپاشید.
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۸:۲۹ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

سوپ شلغم

مواد لازم
۳ نفر
۵ عدد شلغم کوچک
بلغور جو
۱عدد گوجه
۱عدد هویج
۱عدد سینه مرغ
۵۰ گرم جعفری و گشنیز خرد شده
۱عدد سیب زمینی
۱ قاشق چایی خوری نمک و زردچوبه
رشته سوپ بنا به دلخواه
مراحل
۲ ساعت
ابتدا هویج و شلغم و سیب زمینی و گوجه را به صورت نگینی خرد میکنیم و در قابلمه میریزیم سپس مواد را به همراه یک تکه سینه مرغ همراه با آب میگذاریم پخته شود

 
 
زمانی که مرغ پخته شد اگر دوست داشتید یک مقدار کم رشته سوپ داخل مواد بریزید توجه داشته باشید که رشته را حتما باید از یکدیگر جدا کرد و به صورت رشته رشته در سوپ قرار داد و هم بزنید چون داخل سوپ به هم میچسبد
 
  
  
سپس صبر کنید تا سوپ حسابی لعاب بیندازد و به قول معروف مواد به هم دست بدهد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۷:۵۲ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خورشت کرفس

مواد لازم
۴ نفر
۳۰۰ گرم کرفس سرخ شده مخلوط با نعناع جعفری
۲۵۰ گرم ماهیچه گوساله خرد شده
۱۰۰ گرم سبزی قورمه سرخ شده
۱٫۲ ق‌غ رب گوجه (دلخواه)
۴ ق‌غ پیاز داغ
گرد لیمو نصف ق‌غ نمک ، فلفل ، ادویه خورشتی
مراحل
۴ ساعت
گوشت رو به همراه پیاز تفت بدید وقتی رنگ گوشت قهوه‌ای شد فلفل و ادویه خورشتی و رب رو هم اضافه کنید و تفت بدید
 
  
  
کرفس سرخ شده مخلوط با نعناع جعفری و سبزی قورمه رو هم اضافه کنید 
چند تکه یخ بندازید و هم بزنید یخ ها که آب شد چهار لیوان آب روی مواد بریزید و اجازه بدید تا دو ساعت بپزه
 
  
  
بعد از دو ساعت نمک و پودر لیمو رو اضافه کنید و مجددا دو ساعت زمان پخت با شعله ملایم بدید 
اینم روش بهینه سازی خورشت کرفس 😁


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۷:۱۲ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

شله زرد

مواد لازم
۵ نفر
۱ پیمانه برنج ترجیحاً برنج نیمه
۶ پیمانه آب
۲ پیمانه شکر (من ۱و ۱/۴ پیمانه شکر میریزم که سالم تر باشه)
۱ پیمانه گلاب
۵۰ گرم کره
۵ ق غ زعفران دم کرده
۱ پنس نمک
مراحل
۴۰ دقیقه
برنج شسته رو داخل قابلمه بریزید با ۶ پیمانه آب و یک پنس نمک. جوش که آمد بزاریم خوب بجوشه تا برنج کامل وا بره.
 
  
  
برنج که وا رفت قبل اینکه خیلی آبش کم بشه ، شکر رو اضافه میکنیم.
 
  
  
بعد کره را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم.
 
  
  
وقتی خوب قل زد و برنج وا رفت و آب غلیظ شد ، زعفران را اضافه میکنیم.
 
  
  
۵ دقیقه از اضافه کردن زعفران که گذشت ، گلاب رو اضافه میکنیم.
 
  
  
بعد زیر گاز رو کم میکنیم در حالی که قل ریز بزنه ، درب قابلمه رو میزاریم ۱۰ دقیقه بمونه و قل ریز بزنه.
 
  
  
درب قابلمه رو برمی‌داریم اگر غلظت به اندازه دلخواه رسیده بود ، سرو میکنیم. اگر هنوز شل بود می‌گذاریم چند دقیقه دیگه قل بزنه ‌.
 
  
  
نوش جان
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۶:۳۱ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کاسترد و ژله

مواد لازم
4 نفر
3 ق غ سرخالی شکر
2 ق غ سرپر پودر کاسترد
2 لیوان شیر
1/2 بسته پودر ژله توت فرنگی
1/2 بستنی لیوانی وانیلی
مراحل
2 ساعت
شیر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پودر کاسترد و شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد.
 
  
  
بعد از آماده شدن کاسترد آن را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
 
  
  
نکته! مدت زمان قرار دادن کاسترد نسبی است.در واقع باید لایه محکمی روی آن ایجاد شود تا ژله و کاسترد با هم مخلوط نشوند.
 
  
  
نصف ژله ی توت فرنگی را با نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا ژله ها خوب حل بشوند. (برای بهتر شدن آن را روی بخار کتری قراردهید)
 
  
  
نصف بستنی لیوانی (به جای آب سرد) را به ژله ها اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی ها کامل حل بشوند. سپس بگذارید تا کمی سرد شود.
 
  
  
سپس ژله ها را روی کاسترد بریزید و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
  
  
حالا با استفاده از توت فرنگی، کاکائو، اسمارتیس و چیپس شکلاتی و البته سلیقه عالی خودتون دسر را تزئین کنید.
 
  
  
نوش جان💞

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۵:۱۳ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک قارچ و سیب زمینی خاطره پز 😋

مواد لازم
۴ نفر
۱۰ عدد قارچ
۲ عدد سیب زمینیبزرگ
۱ عدد پیاز
نمک و ادویه و رب
مراحل
۳۰ دقیقه
سیب زمینی هارو جدا سرخ میکنیم.
 
  
  
پیاز و تفت میدهیم و روغن بعد قارچ هارو هم سرخ میکنیم و بعد ادویه و نمک و رب میزنیم کمی آب میریزیم ک قارچ ها مغز پخت شه‌‌..
 
  
  
نوش جان😍

 
  
 

نظرات


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۳:۴۵ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک مرغ و قارچ

مواد لازم
۳-۴ نفر
۱ عدد سینه مرغ پخته شده
۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط
۱/۴ کنسرو نخود فرنگی
۲۵۰ گرم قارچ
۲ ق غ خامه
۲ ق غ سس مایونز
۱/۲ لیوان آب مرغ
کره
نمک - فلفل - زعفران آب شده
چیپس خلالی و سس کچاپ برای تزیین
مراحل
۱ ساعت
مرغ پخته شده رو ریش ریش می کنیم و با آب مرغ و نمک و فلفل و زعفرون میذاریم رو شعله ملایم تا آب مرغ کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
قارچ ها رو ورقه می کنیم و با کره تفت میدیم، بعد فلفل دلمه ای نگینی رو هم با کره تفت میدیم،و نخود فرنگی نیز همینطور! اجازه میدیم آب مواد کاملا کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
در نهایت همه مواد رو با سس و خامه مخلوط می کنیم و حدودا یکی دو ساعت میذاریم تو یخچال تا سس به خوردش بره.
 
  
  
بعد خوراک مونو با چیپس و کچاپ تزیین می کنیم و سرو میکنیم. نوش جان

  
  
 

ن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۲:۵۵ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک مرغ و قارچ

مواد لازم
۳-۴ نفر
۱ عدد سینه مرغ پخته شده
۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط
۱/۴ کنسرو نخود فرنگی
۲۵۰ گرم قارچ
۲ ق غ خامه
۲ ق غ سس مایونز
۱/۲ لیوان آب مرغ
کره
نمک - فلفل - زعفران آب شده
چیپس خلالی و سس کچاپ برای تزیین
مراحل
۱ ساعت
مرغ پخته شده رو ریش ریش می کنیم و با آب مرغ و نمک و فلفل و زعفرون میذاریم رو شعله ملایم تا آب مرغ کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
قارچ ها رو ورقه می کنیم و با کره تفت میدیم، بعد فلفل دلمه ای نگینی رو هم با کره تفت میدیم،و نخود فرنگی نیز همینطور! اجازه میدیم آب مواد کاملا کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
در نهایت همه مواد رو با سس و خامه مخلوط می کنیم و حدودا یکی دو ساعت میذاریم تو یخچال تا سس به خوردش بره.
 
  
  
بعد خوراک مونو با چیپس و کچاپ تزیین می کنیم و سرو میکنیم. نوش جان

  
  
 

ن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۲:۱۶ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

میرزاقاسمی با کدوحلوایی 😋

مواد لازم
۲ نفر
۱ عدد کدوحلوایی کوچک
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۴ پر سیر
ادویه و فلفل قرمز به مقدار لازم
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
مراحل
۱ ساعت
ابتدا کدو را برش میدهیم و با یک لیوان آب میگذاریم به مدت نیم ساعت کامل پخته شود..بعد از پخت راحت پوست آن کنده میشود..سپس پیازها و سیرها را که از قبل خلال کرده ایم در روغن تفت میدهیم. بعد اینکه سیر و پیاز کمی سرخ شد کدوها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم همه مواد با هم کاملا سرخ شود

  
  
وقتی کدوها کاملا سرخ شد تخم مرغ ها را روی آن میشکنیم و کاملا هم میزنیم و در قابلمه را میگذاریم. اگر دوست دارید زرده ها را در یک کاسه جدا نگه دارید و وقتی سفیده ها را یا کدوها مخلوط کردید زرده را روی مواد بگذارید و در قابلمه را ببندید

  
  
وقتی تخم مرغ ها پخته شد غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با گردو تزیین میکنیم (دقت داشته باشید که کدو حلوایی طبع سرد دارد حتما یک مصلح گرم مثل گردو کنار آن میل کنید)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۱:۱۹ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کتلت آبدار و ترش لاهیجان

مواد لازم
3 تا 4 نفر
سس ترش:
1 عدد سیب زمینی خردشده
2 عدد گوجه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد
آب 1 نارنج یا لیموی تازه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
کتلت:
250 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
1 عدد سیب زمینی خام کوچک
2 عدد پیاز متوسط
1 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
گشنیز یا جعفری (قابل حذف)
مراحل
45 دقیقه
کتلت : پیاز و سیب زمینی رو پوست بگیرین و با هم بریزین توی بلندر تا پوره بشه، بعد بریزیدشون روی یه صافی و کمی با لیسک فشار بدین تا آبش گرفته بشه، حالا این مخلوط رو با تمامی مواد کتلت قاطی کنید و هم بزنید و بذارید توی یخچال نیم ساعت استراحت کنه. بعد از نیم ساعت، کتلت ها رو سرخ کنید.
 
  
  
سس آبدار: اول از همه، آرد رو با سه قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید تا آرد خوب حل بشه و گلوله نداشته باشه. بعد مخلوط آرد رو با سیب زمینی و نمک و ادویه و رب گوجه رو مخلوط کنید و کمی آب ولرم بهش اضافه کنید و بذارید تا سیب زمینی ها بپزن، درب دیگ رو <<<نذارید>>>، وقتی آرد اضافه میشه، این سس، شبیه به شیر میشه ممکنه سر بره، حتی توی دیگ بزرگ هم ممکنه سر بره ، پس حواستون به شعله هم باشه.

  
  
وقتی سیب زمینی کاملا پخت ، گوجه و آب نارنج رو اضافه کنید ، وقتی گوجه بپزه، سس حاضره، کتلت ها رو بریزید توی سس. و پنج تا هفت دقیقه بذارید با حرارت کم بمونه، غذا آماده ی سرو هست به همین سرعت ، تمام این مراحل وقتی دارین کتلت ها رو سرخ می کنین انجام میشه و خیلی طول نمیکشه، نوش جان 😊😋🤗

  
  
این سس لعابدار هست ، و مثلا مثل آب خورشت قیمه نیست که صاف باشه. پس اگه دیدین لعابش کمه ، قبل از اینکه گوجه رو اضافه کنید دوباره مخلوط آب و آرد درست کنید و بریزید توی سس و پنج دقیقه زمان بدید تا آرد بپزه 😋🤗

  
  
اگه میخواین به قیافه ی غذا تنوع بدین میتونین کتلت ها رو شبیه کوفته سرخ کنید. من نسخه ی سنتیش رو اینجا گذاشتم تا با سلیقه و هنرهای خودتون بهش تنوع شکل و قیافه بدید😊


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۰:۳۰ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)