قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی .

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

کوکو عدس

یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای که می توانید با عدس تهیه کنید کتلت و یا کوکوی عدس است. عدس یکی از مقوی ترین حبوبات است که مصرف روزانه آن می تواند قوای جسمانی ما را تقویت کند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر کوکو عدس تهیه نمایید.

 

مواد لازم کوکو عدس:

عدس: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه:

1. ابتدا عدس را از شب قبل یا حداقل چند ساعت قبل در آب می خیسانیم تا نرم شود و راحت تر پخته شود. پس از خیس خوردن عدس آن را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم.

2. سپس سیب زمینی را پوست می گیریم.و سیب زمینی را هم داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا عدس و سیب زمینی با حرارت ملایم کاملا بپزند.

3. پس از آماده شدن عدس و سیب زمینی آنها را باید له کنیم . این کار را می توانیم با میکسر یا گوشکوب انجام دهیم.

4. حالا یک کاسه بزرگ برای آماده کردن مایه کوکوی عدس بر می داریم و پیاز را با رنده ریز در آن رنده می کنیم. پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آبش را جدا می کنیم. آب پیاز باعث می شود کوکوی ما هنگام سرخ شدن از هم جدا شود.

5. مخلوط سیب زمینی و عدس را به همراه پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه به پیاز آب گرفته شده اضافه می کنیم.

6. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب می زنیم سپس به مایه کوکو اضافه می کنیم. حالا مواد را خوب مخلوط می کنیم.

7. زمانی که مواد به خوبی مخلوط و یکدست شدند کم کم آرد سوخاری را اضافه می کنیم تا زمانی که مایه کوکو کمی خودش را بگیرد آرد سوخاری اضافه می کنیم. البته توجه داشته باشید باید به مقداری آرد سوخاری اضافه کنیم که بتوانیم کوکوها را شکل بدهیم. اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری می تواند باعث سفت شدن مایه کوکو شود.

8. حالا نوبت به سرخ کردن کوکوی عدس می رسد. برای این منظور مقداری روغن مایع در تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا داغ شود. پس از داغ شدن روغن مقداری از مایه کوکو بر می داریم و در دست به صورت دایره شکل حالت می دهیم و کمی صافش می کنیم و داخل روغن می اندازیم. روش شکل دادن کتلت عدس دقیقا مانند کوکوی سیب زمینی است.

9. پس از اینکه قسمت زیرین کوکوها سرخ شد آنها را برمی گردانیم تا قسمت دیگرشان نیز سرخ شود. البته اگر دوست داشته باشید می توانید این کوکو را مانند کوکوی سبزی به صورت یکجا داخل تابه بریزید و سرخ کنید.

10. اگر آرد سوخاری در دسترس نداشتید می توانید از آرد نخودچی هم استفاده کنید. برای سوخاری کردن آرد سفید خام هم می توانید آرد را به همراه مقداری کمی روغن داخل یک تابه کوچک بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگش قهوه ای کم رنگ شود.

* کوکوی عدس به خاطر مواد موجود در آن پس از اینکه کاملا سرخ می شود حالت شکننده ای دارد وبه همین دلیل پس از سرخ شدن کوکو با دقت آن را از تابه خارج و در ظرف مورد نظر بگذارید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۵۳:۴۷ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

فلافل

فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.

 

مواد لازم برای فلافل:

نخود: 1 کیلو
جعفری: 100 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 بوته
فلفل سیاه: 2/3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
ادویه مخصوص فلافل که شامل ( زیره ،گشنیز ، زردچوبه و ادویه های مختلف ) یا ادویه کاری: نصف قاشق غذاخوری
سس انبه: به میزان لازم
روغن ترجیحا کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه فلافل:

1. ابتدا نخودی را که از 24 ساعت قبل خیس کردیم و چند بار آب را عوض کردیم به همراه جعفری ، پیاز و سیر داخل چرخ گوشت یا خرد کن می ریزیم تا باهم میکس شوند.

2. خمیری که آماده شد . نمک ، فلفل و ادویه های لازم رو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخصوص یا قالب هایی که در بازار هم موجود هستند فلافل ها را قالب میزنیم .

3. اگر داخل خمیر آب افتاد میتوانید با اضافه کردن کمی آرد نخود چی آب آن جمع کنید و سعی کنید فلافل ها را به صورت گنبدی قالب بزنید و داخل روغن داغ قوطور شده میریزیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.

4. وقتی که خمیر خودش را داخل روغن گرفت به سمت بالا ی روغن میاید که آن موقعه میتوانید فلافل ها را پشت و رو کنید.

5. دقت کنید بر اثر حرارت بالای روغن نسوزد و از ظرف کوچکتر و گود تر استفاده کنید تا روغن زیادی مصرف نشود

6. بعد از سرخ شدن هم میتوانید فلافل ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود .

7. فلافل های آماده را داخل در کنار خیار شور گوجه فرنگی ، کاهوی خرد شده و انواع ترشی میتوانید مصرف کنید و به همراه سس انبه که بسیار لذیذ می باشد.

8. دستور تهیه سس انبه هم به این شکل است که به اضای هر 1 قاشق پودر انبه باید 6 برابرآب جوشیده و یک ته استکان سرکه سفید باهم مخلوط میکنیم و روی فلافل ها میریزیم .


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۵۳:۰۹ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

سوسیس بندری

سوسیس بندری یک فست فود پرطرفدار با طعم تند است که با سوسیس، پیاز، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی درست می‌شود. مواد اولیه این غذا کاملا در دسترس است و می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید؛ بنابراین سوسیس بندری گزینه خوبی برای زمانی که حوس غذا‌های چرب و فست‌فود کردید، به حساب می‌آید.

 

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری:

سوسیس کوکتل مخصوص: ۴۰۰ گرم
سیب زمینی :۳ عدد
 پیاز: دو و نیم عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذا‌خوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه: به میزان لازم
ادویه کاری: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه سوسیس بندری:

1. سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید، داخل یک تابه کمی روغن بریزید و هر دو طرف سوسیس‌ها را سرخ کنید.

2. بعد از سرخ شدن آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بچینید تا کاملا روغن اضافی سوسیس‌ها گرفته شود.

3. پیاز‌ها را حلقه‌حلقه خرد کنید و داخل همان تابه سرخ کنید تا رنگ آن سرخ و طلایی شود.

4. تا زمانی که پیاز‌ها سرخ شوند، سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با روغن سرخ کنید.

5. وقتی پیاز‌ها سرخ و طلایی شد، مقداری زردچوبه و ۳ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

6. در این مرحله سیب زمینی‌هایی که سرخ شدن را با نمک، فلفل قرمز و پودرکاری به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید سپس خوب تفت دهید تا ادویه‌ها به خورد کل مواد بروند. پیشنهاد می‌دهیم حتما از پودر کاری استفاده کنید چون ادویه کاری طعم این غذا را بی‌نظیر می‌کند.

7. در آخر سوسیس‌های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و برای 10 تا 15 دقیقه دیگر تفت دهید.

8. سوسیس ‌بندری خوش طعم و عطر را داخل ظرف مناسب سرو کرده و با نون نوش جان کنید.




برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۵۲:۲۷ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک فیله و سبزیجات رژیمی

مواد لازم
۲ نفر
۴ عدد فیله مرغ
۱ عدد هویج متوسط
۱٫۲ کوچک گل کلم
۳ عدد کدو قلمی
۱ عدد پیاز متوسط
مراحل
۱ ساعت
طعم دار کردن فیله ها اول با چاقو یه مقدار روی فیله ها ضربه بزنید که هم سریعتر پخته بشه هم ادویه داخل فیله نفوذ کنه تا مزه بهتری داشته باشه
 
  
  
هویج رو رشته رشته کردم و مابقی سبزیجات را بخار پز کردم پیازها رو حلقه حلقه کردم
 
  
  
با کمی کره در ماهیتابه فیله ها رو تفت دادم ولی نذاشتم که خشک بشه چون آبدار تر باشه خوشمزه تره
 
  
  
بعد از برداشتن فیله ها پیاز های حلقه شده رو توی همون تابه تفت دادم تا مزه مرغ رو به خودش بگیره
 
  
  
 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۵۰:۴۷ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کوکوی بادمجان

3 عدد بادمجان
7 - 8 عدد قارچ (اختیاری)
1عدد پیاز بزرگ
4 عدد تخم مرغ
3 حبه سیر
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
1 ق غذاخوری آرد
مراحل
30 دقیقه
اول بادمجان, قارچ، پیاز، سیر رو رنده میکنیم بعد تخم مرغ هارو با نمک، فلفل، زرد چوبه و آرد به مواد اضافه کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط بشه
 
  
  
داخل تابه روغن ریخته داغ شد مواد بادمجان میریزیم با قاشق پهن میکنیم و میذاریم سرخ بشه بعد برمیگردونیم طرف دیگه اش هم سرخ بشه.
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۵۰:۲۰ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک جگر

مواد لازم
۴ نفر
۸ تکه جگر گوسفندی
۲ عدد سیب زمینی
۱ قاشق سماق (خییییلی زیاد و نمک)
مراحل
۵ تا ۶ دقیقه
سماق رو باید خیلی زیاد بریزین. 
من برای ۸ تیکه جیگر، راحت یک قاشق غذاخوری سماق ریختم. 
سماق چاشنی اصلیشه و ترشیش باید تمام بزاق دهنتونو راه بندازه. 
پس با دست و دلبازی سماق بریزین.

 
  
بعد از اینکه روغن داغ شد، تیکه های جیگر رو توی روغن بریزید و سماق روش بریزین. 
یک دقیقه بذارید بپزه. بگردونین و سماق بریزین.همه ور هر تیکه جیگر رو توی روغن بغلتونین و سماق بریزین. 
بعد از ۵ دقیقه هم زیرشو خاموش کنین و توی ظرف بکشید. وقتی که برش میزنین نباید تیره باشه.

  
  
بدون نون بخورید که خیلی لذیذتره و مزشو کامل حس میکنین. 
••میتونین با هر لقمه، یه پر ریحون بخورین که عااااااااالی میشه. 
✨✨اهااااااااا یه چیزی: 
اون روغن و سماق رو هم به عنوان سس روی تیکه های جیگر و سیب زمینی بریزین. 
حتما تا هوا خنکه درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. 
••••اونایی که اوره دارن خیییییییلی با احتیاط مصرف کنن
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۴۹:۰۶ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کوکو سیب زمینی + سبزی

۲ عدد سیب زمینی بزرگ یا ۳ عدد متوسط
۳ قاشق غذا خوری سبزی کوکو
۳ عدد تخم مرغ
ادویه (کاری فلفل نمک و...)
روغن
مراحل
۱ ساعت
ابتدا سیب زمینی هارو با رنده ریز رنده میکنیم
 
  
  
سبزی هارو به سیب زمینی اضافه میکنیم
 
  
  
تخم مرغ و ادویه هارو اضافه کرده و همه را هم میزنیم
 
  
  
سپس زیر ماهیتابه را روشن کرده و زمانی که روغن کاملا داغ شد مواد را داخل ماهیتابه ریخته و کاملا یکدست میکنیم
 
  
  
در این مرحله درب ماهیتابه باید قرار داده شود تا هم سرخ بشه هم داخلش پخته بشه
 
  
  
زمانی که مطمئن شدیم یه روی کوکو پخته شده کوکو رو برمیگردونیم📣 در این مرحله در ماهیتابه رو نباید بزاریم و غذا صرفا باید سرخ بشه
 
  
  
غذا آماده است نوش جان
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۴۸:۱۷ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک لوبیا سبز و مرغ

مواد لازم
۲ تا ۳ نفر
۲ عدد سینه مرغ
۱/۲ کیلو لوبیا سبز
۳ عدد هویج
۴ عدد گوجه
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۳ غ ق رب گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه
روغن
آبلیمو یا آب لیمو تازه
مراحل
۱ ساعت
اول سینه مرغ رو بصورت مکعب متوسط خرد کنید
 
  
  
پیاز رو نگینی کنید و سرخ کنید بعد سیر را اضافه کنید و بعد مرغ هارو اضافه کنید و سرخ کنید
 
  
  
لوبیا سبز را به تکه های درشت خرد کنید. هویج هم به صورت خلال های درشت و سیب زمینی رو هم نگینی کنید و پوست گوجه ها رو بگیرید و رنده کنید
 
  
  
وقتی پیاز و مرغ رو تفت دادیم. حالا لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی را اضافه کنید کمی با مرغ و پیاز تفت بدید و گوجه رنده شده و رب و ادویه جات را اضافه کنید و به مقداری کافی آب جوش بریزید و اجازه بدید حسابی جا بیفته غذا و با آب لیمو نوش جان نمایید 😋


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۴۷:۲۹ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک لوبیا سبز و مرغ

مواد لازم
۲ تا ۳ نفر
۲ عدد سینه مرغ
۱/۲ کیلو لوبیا سبز
۳ عدد هویج
۴ عدد گوجه
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۳ غ ق رب گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه
روغن
آبلیمو یا آب لیمو تازه
مراحل
۱ ساعت
اول سینه مرغ رو بصورت مکعب متوسط خرد کنید
 
  
  
پیاز رو نگینی کنید و سرخ کنید بعد سیر را اضافه کنید و بعد مرغ هارو اضافه کنید و سرخ کنید
 
  
  
لوبیا سبز را به تکه های درشت خرد کنید. هویج هم به صورت خلال های درشت و سیب زمینی رو هم نگینی کنید و پوست گوجه ها رو بگیرید و رنده کنید
 
  
  
وقتی پیاز و مرغ رو تفت دادیم. حالا لوبیا سبز و هویج و سیب زمینی را اضافه کنید کمی با مرغ و پیاز تفت بدید و گوجه رنده شده و رب و ادویه جات را اضافه کنید و به مقداری کافی آب جوش بریزید و اجازه بدید حسابی جا بیفته غذا و با آب لیمو نوش جان نمایید 😋


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۴۷:۲۸ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کشک و بادمجون دامغانی

مواد لازم
۸ نفر
۶ عدد بادمجون
چند عدد گوجه
پیازداغ
کشک
۱ عدد قند
ادویه (نمک. فلفل. دارچین. کمی زردچوبه)
مراحل
۱ ساعت
بریم برای ۸ نفر این غذا رو درست کنیم. 
من از ۶ تا بادمجون دلمه سایز معمولی استفاده کردم. 
چند قسمتی کردم و وسطشونو چاک دادم و توی روغن زیاد و با دمای درونی زیاد سرخ کردم. 
پیاز داغ گرفتم و توی همون روغن گوجه ها رو ریختم. 
گوجه ها که سرخ شد، رب گوجه رو اضافه کردم و تفت دادم تا خامیش گرفته بشه. 
دارچین ، نمک و کمی زردچوبه زدم 
کم کم بهش آب اضافه کردم و هم زدم تا ربش یه دست شد. بادمجونا رو چیدم روش. و طبق توصیه مادربزرگم، یه حبه قند انداختم
 
  
  
✨✨اصل کشک و بادمجون دامغانی مجلسی اینه که روش قیمه میدن (پیاز داغ، رب گوجه، لپه و گپشت چرخکرده) 
نعنا داغ و پیاز داغ. و گردو 
من لحظه آخر یادم اومد😔 
دفعه دیگه.قول قول
 
  
  
کشک و کف ظرف ریخته میشه و بادمجون و گوجه ها چیده میشه روش. 
بعد با کشک و موارد ستاره دار تزیین میشه😁 
چه شود. 
هم تیلیت خورده میشه هم لقمه لقمه.

  
  
حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. 
نوش جون😊
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۶:۴۶:۴۸ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)