قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی .

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

2. سالاد تبوله| Tabbouleh Salad

 

یکی از سالادهای لبنانی عربی محبوب شکم دوستان در سراسر جهان و مخصوصا ایران، سالاد تبوله است. این سالاد برای وعده ی شام به خاطر سبکی بسیارش بسسیار مناسب است و درآن از حبوباتی بلغور و جعفری استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده ی این سالاد لبنانی، جعفری ریز شده، نعناع، آبلیمو، بلغور یخته شده، گوجه پوست کنده، پیاز سفید، ادویه ای لازم و مصرفی و روغن زیتون است. تبع این سالاد سرد ات و پیشنهاد می شود در کنار ادویه های گرمی چون فلفل سیاه و قرمز سرو شود.

مواد لازم برای تهیه تبوله:

بلغور گندم: 2 پیمانه
آب جوش: 4 پیمانه
جعفری تازه: 3 پیمانه
نعناع تازه: ½ 1 پیمانه
پیازچه: 8 عدد
پیاز کوچک قرمز: 2 عدد
خیار خرد شده بزرگ: 1 عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ½ پیمانه
گوجه فرنگی کوچک: 2 عدد
کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین: یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس تبوله:

خردل: 2 قاشق چایخوری
موسیر: 1 عدد متوسط
روغن زیتون: ⅔ پیمانه
سرکه انگور: ½ پیمانه
فلفل: 1 قاشق غذا خوری
نمک: 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه تبوله لبنانی با سس مخصوص:


1. در یک کاسه متوسط، آب جوش و بلغور گندم را می ریزیم و هم می‎ زنیم. روی آن را می پوشانیم و برای مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم. پس از نیم ساعت آن را آبکشی می کنیم به طوری که تمام آب آن گرفته شده و خشک شود.

2. تمام سبزیجات را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را ساطوری کرده، خرد می کنیم. بلغور آب گرفته را دوباره در کاسه می ریزیم و جعفری خرد شده، نعنای خرد شده، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده، خیار رنده شده و آب لیمو را روی آن می ریزیم.

3. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آنها اضافه می کنیم. آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

4. پوست موسیر را می گیریم و سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک کاسه دیگر، موسیر خرد شده، خردل، سرکه و ½ قاشق چایخوری نمک را می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.

5. سپس باقی مانده روغن زیتون را به آهستگی و به طور مداوم و پیوسته به آن می افزائیم و مرتباً با همزن دستی مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد حل شده و یکدست شوند. این مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

6. چند برگ کاهو در یک دیس می چینیم و سپس تبوله را روی آن به صورت کومه می ریزیم.

7. سپس گوجه های کوچک را از وسط دو نیم کرده و آنها را روی تبوله می ریزیم.

8. سپس ¼ پیمانه از سس را روی گوجه ها می دهیم و کمی فلفل روی آن می پاشیم و باقیمانده سس را در یک ظرف مناسب ریخته و هنگام سرو، سس را کنار آن می گذاریم.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۱۷:۳۸ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)