قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي .

قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي

سوپ شلغم

مواد لازم
۳ نفر
۵ عدد شلغم كوچك
بلغور جو
۱عدد گوجه
۱عدد هويج
۱عدد سينه مرغ
۵۰ گرم جعفري و گشنيز خرد شده
۱عدد سيب زميني
۱ قاشق چايي خوري نمك و زردچوبه
رشته سوپ بنا به دلخواه
مراحل
۲ ساعت
ابتدا هويج و شلغم و سيب زميني و گوجه را به صورت نگيني خرد ميكنيم و در قابلمه ميريزيم سپس مواد را به همراه يك تكه سينه مرغ همراه با آب ميگذاريم پخته شود

 
 
زماني كه مرغ پخته شد اگر دوست داشتيد يك مقدار كم رشته سوپ داخل مواد بريزيد توجه داشته باشيد كه رشته را حتما بايد از يكديگر جدا كرد و به صورت رشته رشته در سوپ قرار داد و هم بزنيد چون داخل سوپ به هم ميچسبد
 
  
  
سپس صبر كنيد تا سوپ حسابي لعاب بيندازد و به قول معروف مواد به هم دست بدهد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۷:۵۲ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خورشت كرفس

مواد لازم
۴ نفر
۳۰۰ گرم كرفس سرخ شده مخلوط با نعناع جعفري
۲۵۰ گرم ماهيچه گوساله خرد شده
۱۰۰ گرم سبزي قورمه سرخ شده
۱٫۲ ق‌غ رب گوجه (دلخواه)
۴ ق‌غ پياز داغ
گرد ليمو نصف ق‌غ نمك ، فلفل ، ادويه خورشتي
مراحل
۴ ساعت
گوشت رو به همراه پياز تفت بديد وقتي رنگ گوشت قهوه‌اي شد فلفل و ادويه خورشتي و رب رو هم اضافه كنيد و تفت بديد
 
  
  
كرفس سرخ شده مخلوط با نعناع جعفري و سبزي قورمه رو هم اضافه كنيد 
چند تكه يخ بندازيد و هم بزنيد يخ ها كه آب شد چهار ليوان آب روي مواد بريزيد و اجازه بديد تا دو ساعت بپزه
 
  
  
بعد از دو ساعت نمك و پودر ليمو رو اضافه كنيد و مجددا دو ساعت زمان پخت با شعله ملايم بديد 
اينم روش بهينه سازي خورشت كرفس 😁


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۷:۱۲ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

شله زرد

مواد لازم
۵ نفر
۱ پيمانه برنج ترجيحاً برنج نيمه
۶ پيمانه آب
۲ پيمانه شكر (من ۱و ۱/۴ پيمانه شكر ميريزم كه سالم تر باشه)
۱ پيمانه گلاب
۵۰ گرم كره
۵ ق غ زعفران دم كرده
۱ پنس نمك
مراحل
۴۰ دقيقه
برنج شسته رو داخل قابلمه بريزيد با ۶ پيمانه آب و يك پنس نمك. جوش كه آمد بزاريم خوب بجوشه تا برنج كامل وا بره.
 
  
  
برنج كه وا رفت قبل اينكه خيلي آبش كم بشه ، شكر رو اضافه ميكنيم.
 
  
  
بعد كره را اضافه ميكنيم و هم مي‌زنيم.
 
  
  
وقتي خوب قل زد و برنج وا رفت و آب غليظ شد ، زعفران را اضافه ميكنيم.
 
  
  
۵ دقيقه از اضافه كردن زعفران كه گذشت ، گلاب رو اضافه ميكنيم.
 
  
  
بعد زير گاز رو كم ميكنيم در حالي كه قل ريز بزنه ، درب قابلمه رو ميزاريم ۱۰ دقيقه بمونه و قل ريز بزنه.
 
  
  
درب قابلمه رو برمي‌داريم اگر غلظت به اندازه دلخواه رسيده بود ، سرو ميكنيم. اگر هنوز شل بود مي‌گذاريم چند دقيقه ديگه قل بزنه ‌.
 
  
  
نوش جان
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۶:۳۱ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

كاسترد و ژله

مواد لازم
4 نفر
3 ق غ سرخالي شكر
2 ق غ سرپر پودر كاسترد
2 ليوان شير
1/2 بسته پودر ژله توت فرنگي
1/2 بستني ليواني وانيلي
مراحل
2 ساعت
شير را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. پودر كاسترد و شكر را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا به غلظت فرني برسد.
 
  
  
بعد از آماده شدن كاسترد آن را در ظرف مورد نظر مي ريزيم و به مدت 45 دقيقه در يخچال قرار مي دهيم.
 
  
  
نكته! مدت زمان قرار دادن كاسترد نسبي است.در واقع بايد لايه محكمي روي آن ايجاد شود تا ژله و كاسترد با هم مخلوط نشوند.
 
  
  
نصف ژله ي توت فرنگي را با نصف ليوان آب جوش مخلوط مي كنيم تا ژله ها خوب حل بشوند. (براي بهتر شدن آن را روي بخار كتري قراردهيد)
 
  
  
نصف بستني ليواني (به جاي آب سرد) را به ژله ها اضافه كنيد و هم بزنيد تا بستني ها كامل حل بشوند. سپس بگذاريد تا كمي سرد شود.
 
  
  
سپس ژله ها را روي كاسترد بريزيد و به مدت 45 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
 
  
  
حالا با استفاده از توت فرنگي، كاكائو، اسمارتيس و چيپس شكلاتي و البته سليقه عالي خودتون دسر را تزئين كنيد.
 
  
  
نوش جان💞

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۵:۱۳ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك قارچ و سيب زميني خاطره پز 😋

مواد لازم
۴ نفر
۱۰ عدد قارچ
۲ عدد سيب زمينيبزرگ
۱ عدد پياز
نمك و ادويه و رب
مراحل
۳۰ دقيقه
سيب زميني هارو جدا سرخ ميكنيم.
 
  
  
پياز و تفت ميدهيم و روغن بعد قارچ هارو هم سرخ ميكنيم و بعد ادويه و نمك و رب ميزنيم كمي آب ميريزيم ك قارچ ها مغز پخت شه‌‌..
 
  
  
نوش جان😍

 
  
 

نظرات


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۳:۴۵ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك مرغ و قارچ

مواد لازم
۳-۴ نفر
۱ عدد سينه مرغ پخته شده
۱ عدد فلفل دلمه اي متوسط
۱/۴ كنسرو نخود فرنگي
۲۵۰ گرم قارچ
۲ ق غ خامه
۲ ق غ سس مايونز
۱/۲ ليوان آب مرغ
كره
نمك - فلفل - زعفران آب شده
چيپس خلالي و سس كچاپ براي تزيين
مراحل
۱ ساعت
مرغ پخته شده رو ريش ريش مي كنيم و با آب مرغ و نمك و فلفل و زعفرون ميذاريم رو شعله ملايم تا آب مرغ كشيده شه و بعد كنار ميذاريم تا خنك شه.
 
  
  
قارچ ها رو ورقه مي كنيم و با كره تفت ميديم، بعد فلفل دلمه اي نگيني رو هم با كره تفت ميديم،و نخود فرنگي نيز همينطور! اجازه ميديم آب مواد كاملا كشيده شه و بعد كنار ميذاريم تا خنك شه.
 
  
  
در نهايت همه مواد رو با سس و خامه مخلوط مي كنيم و حدودا يكي دو ساعت ميذاريم تو يخچال تا سس به خوردش بره.
 
  
  
بعد خوراك مونو با چيپس و كچاپ تزيين مي كنيم و سرو ميكنيم. نوش جان

  
  
 

ن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۲:۵۵ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك مرغ و قارچ

مواد لازم
۳-۴ نفر
۱ عدد سينه مرغ پخته شده
۱ عدد فلفل دلمه اي متوسط
۱/۴ كنسرو نخود فرنگي
۲۵۰ گرم قارچ
۲ ق غ خامه
۲ ق غ سس مايونز
۱/۲ ليوان آب مرغ
كره
نمك - فلفل - زعفران آب شده
چيپس خلالي و سس كچاپ براي تزيين
مراحل
۱ ساعت
مرغ پخته شده رو ريش ريش مي كنيم و با آب مرغ و نمك و فلفل و زعفرون ميذاريم رو شعله ملايم تا آب مرغ كشيده شه و بعد كنار ميذاريم تا خنك شه.
 
  
  
قارچ ها رو ورقه مي كنيم و با كره تفت ميديم، بعد فلفل دلمه اي نگيني رو هم با كره تفت ميديم،و نخود فرنگي نيز همينطور! اجازه ميديم آب مواد كاملا كشيده شه و بعد كنار ميذاريم تا خنك شه.
 
  
  
در نهايت همه مواد رو با سس و خامه مخلوط مي كنيم و حدودا يكي دو ساعت ميذاريم تو يخچال تا سس به خوردش بره.
 
  
  
بعد خوراك مونو با چيپس و كچاپ تزيين مي كنيم و سرو ميكنيم. نوش جان

  
  
 

ن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۲:۱۶ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

ميرزاقاسمي با كدوحلوايي 😋

مواد لازم
۲ نفر
۱ عدد كدوحلوايي كوچك
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد پياز متوسط
۴ پر سير
ادويه و فلفل قرمز به مقدار لازم
۱ قاشق چاي خوري زردچوبه
مراحل
۱ ساعت
ابتدا كدو را برش ميدهيم و با يك ليوان آب ميگذاريم به مدت نيم ساعت كامل پخته شود..بعد از پخت راحت پوست آن كنده ميشود..سپس پيازها و سيرها را كه از قبل خلال كرده ايم در روغن تفت ميدهيم. بعد اينكه سير و پياز كمي سرخ شد كدوها را به آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم همه مواد با هم كاملا سرخ شود

  
  
وقتي كدوها كاملا سرخ شد تخم مرغ ها را روي آن ميشكنيم و كاملا هم ميزنيم و در قابلمه را ميگذاريم. اگر دوست داريد زرده ها را در يك كاسه جدا نگه داريد و وقتي سفيده ها را يا كدوها مخلوط كرديد زرده را روي مواد بگذاريد و در قابلمه را ببنديد

  
  
وقتي تخم مرغ ها پخته شد غذا را در ظرف مورد نظر بريزيد و آن را با گردو تزيين ميكنيم (دقت داشته باشيد كه كدو حلوايي طبع سرد دارد حتما يك مصلح گرم مثل گردو كنار آن ميل كنيد)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۱:۱۹ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

كتلت آبدار و ترش لاهيجان

مواد لازم
3 تا 4 نفر
سس ترش:
1 عدد سيب زميني خردشده
2 عدد گوجه
1 قاشق غذاخوري رب گوجه
1 و 1/2 قاشق غذاخوري آرد
آب 1 نارنج يا ليموي تازه
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
كتلت:
250 گرم گوشت چرخ كرده گوساله
1 و 1/2 قاشق غذاخوري آرد نخودچي
1 عدد سيب زميني خام كوچك
2 عدد پياز متوسط
1 عدد تخم مرغ
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم
گشنيز يا جعفري (قابل حذف)
مراحل
45 دقيقه
كتلت : پياز و سيب زميني رو پوست بگيرين و با هم بريزين توي بلندر تا پوره بشه، بعد بريزيدشون روي يه صافي و كمي با ليسك فشار بدين تا آبش گرفته بشه، حالا اين مخلوط رو با تمامي مواد كتلت قاطي كنيد و هم بزنيد و بذاريد توي يخچال نيم ساعت استراحت كنه. بعد از نيم ساعت، كتلت ها رو سرخ كنيد.
 
  
  
سس آبدار: اول از همه، آرد رو با سه قاشق غذاخوري آب سرد مخلوط كنيد تا آرد خوب حل بشه و گلوله نداشته باشه. بعد مخلوط آرد رو با سيب زميني و نمك و ادويه و رب گوجه رو مخلوط كنيد و كمي آب ولرم بهش اضافه كنيد و بذاريد تا سيب زميني ها بپزن، درب ديگ رو <<<نذاريد>>>، وقتي آرد اضافه ميشه، اين سس، شبيه به شير ميشه ممكنه سر بره، حتي توي ديگ بزرگ هم ممكنه سر بره ، پس حواستون به شعله هم باشه.

  
  
وقتي سيب زميني كاملا پخت ، گوجه و آب نارنج رو اضافه كنيد ، وقتي گوجه بپزه، سس حاضره، كتلت ها رو بريزيد توي سس. و پنج تا هفت دقيقه بذاريد با حرارت كم بمونه، غذا آماده ي سرو هست به همين سرعت ، تمام اين مراحل وقتي دارين كتلت ها رو سرخ مي كنين انجام ميشه و خيلي طول نميكشه، نوش جان 😊😋🤗

  
  
اين سس لعابدار هست ، و مثلا مثل آب خورشت قيمه نيست كه صاف باشه. پس اگه ديدين لعابش كمه ، قبل از اينكه گوجه رو اضافه كنيد دوباره مخلوط آب و آرد درست كنيد و بريزيد توي سس و پنج دقيقه زمان بديد تا آرد بپزه 😋🤗

  
  
اگه ميخواين به قيافه ي غذا تنوع بدين ميتونين كتلت ها رو شبيه كوفته سرخ كنيد. من نسخه ي سنتيش رو اينجا گذاشتم تا با سليقه و هنرهاي خودتون بهش تنوع شكل و قيافه بديد😊


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۰:۳۰ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

آلبالو پلو

آلبالو پلو يكي از غذاهاي سنتي است كه در ايران طرفداران بسياري دارد. در صورتي كه از آلبالوي تازه استفاده كنيد مي توانيد يكي از خوش طعم ترين غذاهاي خانگي را تهيه نماييد.آلبالو پلو بين افراد شيرين پسند، محبوبيت بيشتري دارد. البته آلبالو پلو را مي توان بصورت ملس نيز تهيه نمود. در ادامه با طرز تهيه آلبالو پلو آشنا خواهيد شد.
مواد لازم:
برنج
آلبالو
گوشت چرخ كرده
شكر
پياز
زعفران دم كرده
نمك و فلفل
دارچين و زردچوبه
روغن
كره
۵ پيمانه
۵۰۰ گرم
۳۰۰ گرم
۲۵۰ الي ۳۰۰ گرم
۱ عدد
۵ قاشق سوپخوري
به ميزان لازم
به ميزان لازم
به ميزان لازم
۵۰ گرم

طرز تهيه:
گام اول: ابتدا بايد چوب و هسته آلبالو ها را جدا كنيد. سپس لا به لاي آلبالو شكر بپاشيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد اما آلبالوها له نشوند. 
گام دوم: پياز را بصورت ريز رنده كنيد و پس از گرفتن مقداري از آب آن را با نمك و گوشت مخلوط نماييد. از مايه گوشت، كوفته ريزه هايي درست كنيد و آنها را در روغن سرخ نماييد. روي كوفته ريزه ها كمي دارچين بپاشيد و آن ها را به آلبالوي شيرين شده اضافه نماييد و چند دقيقه بجوشانيد. 
گام سوم: برنج را آبكش كنيد و كمي زنده تر برداريد. 
گام چهارم: قابلمه مناسبي را انتخاب كنيد و پس از ريختن مقداري روغن، كف آن را با برش هاي سيب زميني يا نان بپوشانيد. 
گام پنجم: براي تهيه آلبالو پلو، مواد تشكيل دهنده بايد بصورت لايه هايي متوالي درون قابلمه اضافه شوند. به اين ترتيب كه ابتداچند كفگير برنج داخل قابلمه بريزيد و پس از ريختن مقداري زعفران، مقداري مايه آلبالو و كوفته ريزه روي برنج اضافه نماييد. لايه هاي برنج، زعفران و مايه آلبالو را تا تمام شدن كليه مواد ادامه دهيد. 
گام ششم: چند قاشق شربت روي برنج بريزيد و سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. پس از بخار آمدن برنج، شعله را ملايم نماييد و برنج را حدود سه ربع ساعت دم كنيد. 
گام هفتم: پس از دم شدن، كمي كره آب شده روي آلبالو پلو بريزيد و آن را با خلال بادام و پسته تزيين نماييد. 
اميدوارم از تهيه آلبالو پلو لذت برده باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۲۸:۴۰ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)