قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي .

قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي

دستور پخت همبرگر استروگانف؛ غذايي رژيمي

در اين مطلب قرار است دستور پخت همبرگر استروگانف را به شما بياموزيم. اين غذا علاوه بر طعم فوق العاده اش، بسيار مقوي و سرشار از مواد مغذي است.
وب‌سايت دكتر كرماني: در اين مطلب قرار است دستور پخت همبرگر استروگانف را به شما بياموزيم. اين غذا علاوه بر طعم فوق العاده اش، بسيار مقوي و سرشار از مواد مغذي است.

اگر پاستا طرح دار خود را از نوع سبوس دار انتخاب كنيد، كربوهيدرات اين وعده غذايي سالمتر خواهد شد. دستور پخت همبرگر استروگانف علاوه بر كربوهيدرات، اين غذا گوشت هم دارد كه داراي پروتئين كامل است. كربوهيدرات ها به تنهايي موجب نوسان در قند خون هستند اما وقتي با فيبر، پروتئين و چربي هاي سالم مخلوط گردند، سريع وارد جريان خون نمي شوند و برايتان مشكل ايجاد مي كنند. اگر به دنبال يك غذاي گوشتي و البته رژيمي هستيد دستور پخت همبرگر استروگانوف را از دست ندهيد.

 مواد لازم براي تهيه همبرگر استروگانف

پاستا طرح دار: 226 گرم
روغن زيتون: يك قاشق چاي خوري
گوشت گوساله چرخ كرده: 500 گرم ( كم چرب)
پياز خرد شده: يك فنجان
سير خرد شده: يك قاشق چاي خوري
قارچ اسلايس شده: 226 گرم
آرد همه منظوره: دو قاشق غذا خوري
آب گوشت بدون چربي و كم نمك: يك فنجان
نمك: يك و يك چهارم قاشق چاي خوري
فلفل سياه: يك هشتم قاشق چاي خوري
خامه ترش كم چرب: سه چهارم فنجان
آب گوشت: يك قاشق غذا خوري
جعفري خرد شده تازه: سه قاشق غذا خوري

دستور پخت همبرگر استروگانف

1. پاستا را با توجه به دستور روي بسته اما بدون در نظر گرفتن روغن و نمك بپزيد. سپس با آب سرد آب بكشيد و خشك كنيد.

2. روغن را در يك ماهي تابه بزرگ نچسب روي حرارت متوسط رو به بالا گرم كنيد. گوشت را درون ماهي تابه قرار دهيد و به مدت 4 دقيقه يا تا زماني كه قهوه اي رنگ شود تفت دهيد، در طول پخت مرتب مواد را بهم بزنيد.

3. پياز، سير و قارچ را به ماهي تابه اضافه كنيد و به مدت 4 دقيقه يا تا زماني كه بيشتر مايعاتشان بخار شود، به پختن مواد ادامه دهيد و مواد را مرتب بهم بزنيد.

4. روي مواد آرد بريزيد و به مدت يك دقيقه ديگر بپزيد.

5. آب گوشت را درون ماهي تابه بريزيد و به جوش بياوريد. حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد يك دقيقه يا تا زماني كه مواد غليظ شدند بجوشد.

6. فلفل و نمك بزنيد. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد.

7. خامه ترش و يك قاشق غذا خوري آب گوشت را روي غذا بريزيد و بهم بزنيد.

8. مواد را روي پاستا بريزيد و سپس روي مواد، جعفري ها را بريزيد. غذا آماده سرو است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۱۱:۵۲ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

آموزش كامل تهيه مرغ پر شده با اسفناج و پنير فتا

آيا شما هم به دنبال دستور پخت غذايي سالم، خوشمزه، كم كالري و باب ميل همه اعضاي خانواده هستيد؟ شايد تصور كردن همه اين ويژگي ها باهم كمي سخت باشد اما ستور پخت اين مطلب تمام ويژگي هاي مدنظر را با هم دارد.
وب‌سايت دكتر كرماني: آيا شما هم به دنبال دستور پخت غذايي سالم، خوشمزه، كم كالري و باب ميل همه اعضاي خانواده هستيد؟ شايد تصور كردن همه اين ويژگي ها باهم كمي سخت باشد اما ستور پخت اين مطلب تمام ويژگي هاي مدنظر را با هم دارد.

غذاهاي سالم در ذهن بسياري از افراد، غذاهايي با طعمي معمولي هستند كه خوردن آنها بسيار رضايت بخش نيست اما اگر مواد غذايي درست انتخاب شده باشد يك شاهكار آشپزي را به سفره غذايي اضافه خواهيد كرد. مرغ پر شده با اسفناج و پنير يك غذاي سالم با طعمي بي نظير و ظاهري زيبا است.

مطمئنا با يك بار امتحان كردن آن را به ليست غذايي خانواده اضافه مي كنيد. مرغ و پنير داراي پروتئين هاي با كيفيت هستند و پنير هم مقدار زيادي كلسيم دارد ( كلسيم نشان داده كه در كاهش وزن موثر است ) اما اسفناج علاوه بر مواد مغذي فراوان، فيبر نيز دارد كه سرعت رضايت از سير شدن غذا را بالا مي برد و كمتر احساس گرسنگي خواهيد داشت. اين نوع غذاها قند خون را تنظيم مي كنند و مناسب رژيم غذايي براي افراد ديابتي هستند. پس اين دستور پخت ساده را امتحان كنيد و به دوستانتان نيز پيشنهاد بدهيد.

مواد لازم:

روغن زيتون: 1 قاشق غذا خوري
پياز زرد خرد شده: 1 فنجان
شويد خرد شده: 2 قاشق غذا خوري
اسفناج: 140 گرم
پنير فتا تكه تكه شده: 55 گرم ( حدود يك دوم فنجان )
سينه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 قطعه ( 170 گرم )
نمك: يك دوم قاشق چاي خوري
فلفل سياه: يك چهارم قاشق چاي خوري
روغن زيتون: يك و يك دوم قاشق چاي خوري

دستور پخت مرغ پر شده با اسفناج و پنير فتا

1. تابه بزرگ را روي حرارت متوسط گرم كنيد و يك قاشق غذا خوري روغن زيتون درون ماهي تابه بريزيد. پياز را اضافه كنيد و 8 دقيقه بپزيد. پيازها را هم بزنيد. تابه را از روي حرارت برداريد.

2. شويد، اسفناج و پنير فتا را اضافه كنيد. اجازه دهيد به مدت 10 دقيقه خنك شود.

3. هر قطعه سينه مرغ را از كنار يك برش افقي دهيد تا به حالت يك پاكت در بيايند. هر كدام از پاكت ها را به صورت مساوي با تركيب اسفناج پر كنيد.

4. پاكت ها را با خلال دندان ببنديد. سپس با نمك و فلفل چاشني بزنيد.

5. تابه را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم كنيد. يك و يك دوم قاشق چاي خوري روغن زيتون به ماهي تابه اضافه كنيد. مرغ ها را داخل ماهي تابه قرار دهيد و به مدت 4 دقيقه بپزيد.

6. مرغ ها را برگردانيد، درب ماهي تابه را بگذاريد. حرارت را تا متوسط پايين بياوريد. سپس تا زماني كه مرغ ها كاملا بپزند ( به مدت 5 دقيقه ) روي حرارت نگه داريد.

7. غذاي شما حاضر و آماده سرو كردن است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۱۰:۴۹ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

فرنچ برگر

 

مواد لازم:

آب پياز: 50 گرم
سس كچاپ: 50 گرم
خردل: يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
سير ساطوري كرده: يك حبه
راسته و فيله گوساله: (چرخ كرده) 500 گرم
روغن زيتون: 2 قاشق سوپخوري
نان همبرگر: 4 عدد
كاهو و گوجه فرنگي: به ميزان لازم
پنير گودا: 4 ورق
پياز حلقه اي تفت داده: 1 عدد كوچك
ريحان: يك دسته كوچك
سيب زميني سرخ كرده: به ميزان لازم
طرز تهيه برگر فرانسوي:

1. آب پياز، سس‌ها،‌ نمك، فلفل و سير را با يكديگر مخلوط كرده و به گوشت اضافه كنيد و ورز دهيد.

2. آن گاه بار ديگر گوشت را با دنده ريزتر چرخ كنيد تا كاملاً يكدست شود.

3. حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس هر بار قدري از گوشت را برداشته، در دست فرم دهيد و در تابه مناسبي با روغن سرخ كنيد.

4. سپس نان ها را باز كنيد و به ترتيب كاهو، گوجه، برگر سرخ كرده، پنير گودا، پياز و ريحان را بچينيد و در صورت تمايل با سيب‌زميني و ريحان بيارائيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۹:۴۸ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

تركِي برگر

 

مواد لازم:

گوشت بوقلمون (چرخ كرده، كم چرب) : 570 گرم
فلفل دلمه اي قرمز (كباب شده و پوست و دانه هاي آن جدا گردد و ريز خرد شود) : يك عدد
آويشن : 2 قاشق چاخوري
پنير فتا(خرد شده ) : نصف فنجان
سير (له شود يا نصف قاشق چايخوري پودر سير ) : 2 حبه
ارگانو خشك (يا2 قاشق چايخوري ارگانو تازه ) : يك قاشق چايخوري
پودر پياز : يك قاشق چايخوري
فلفل قرمز تند(اختياري) : يك چهارم قاشق چايخوري
نان همبرگر : به تعداد لازم
طرز تهيه تركي برگر:

1. در يك كاسه ي بزرگ گوشت چرخ كرده را با فلفل كباب شده ،پنير فتا،سير، ارگانو، پودر پياز و فلفل قرمز مخلوط كنيد.

2. براي طعم دار نمودن برگر مقداري فلفل سياه به اين مواد بيافزايد.

3. مواد را به خوبي با هم مخلوط كرده و به چهار قسمت مساوي تقسيم كنيد

4. از هر قسمت يك كلوچه يا برگر بسازيد.

5. برگرها را در تابه اي كه با مقداري روغن اسپري شده است و بروي حرارت متوسط گرم شده سرخ كنيد.

6. شما مي توانيد سيني گريل را اندكي چرب كنيد و برگرها را گريل كنيد(گريل زغالي يا گازي ).

7. هر طرف برگرها را 5 دقيقه بپزيد طوريكه وسط آنها صورتي رنگ نباشد.(اجازه دهيد خوب سرخ شوند).

8. در نهايت برگرهاي سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خيار شور و كاهو تزئين كرده و سپس سرو كنيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۹:۰۰ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

رويال برگر

 

مواد لازم:

گوشت: نيم كيلو (چرخ كرده با دنبه)
تخم مرغ: ۱عدد
پياز: ۴عدد
سير: ۲حبه
آرد سوخاري: به ميزان لازم
پودر سير: ۲قاشق مربا خوري
پودر موسير: ۱قاشق مربا خوري
نمك: به ميزان لازم
فلفل: به ميزان لازم
نان همبرگر: به ميزان لازم
پنير چدار: به ميزان لازم
قارچ: ۲ليوان (خرد شده)
ژامبون مرغ: به ميزان لازم
طرز تهيه رويال برگر:

1. جهت تهيه ساندويچ رويال برگر ابتدا سير و ۱عدد پياز را رنده كرده و با هم مخلوط كنيد و به آنها مقداري نمك اضافه كرده و آب اضافي آنها را بگيريد و به همراه تخم مرغ ،پودر سير،پودر موسير و فلفل به گوشت اضافه كرده و خيلي خوب ورز دهيد.

2. بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه كردن آرد سوخاري كنيد. آرد را كم كم به گوشت اضافه كرده و هربار آن را به خوبي ورز دهيد .

3. اضافه كردن آرد را تا زماني كه بتوانيد به گوشت شكل دهيد ادامه دهيد. اما مراقب باشيد كه زياد آرد نريزيد تا گوشت پس از طبخ خشك نشود.

4. گوشت آماده شده را به قسمت هاي دلخواه تقسيم كنيد و هر قسمت را به شكل يك دايره در آوريد ، دايره هاي آماده همبرگر را روي كاغذ روغني يا كيسه فريزر قرار داده و براي يك ساعت درون يخچال قرار دهيد.

5. پيازهاي باقي مانده را به صورت حلقه هاي نازك خرد كنيد و در مقداري كره تفت دهيد تا نرم شود سپس قارچ هاي خرد شده را اضافه كنيد ، مقداري نمك و فلفل بزنيد و تفت دهيد تا آب قارچ كشيده شود.

6. مقدار كمي روغن داخل تابه بريزيد ، همبرگر را داخل ماهيتابه قرار دهيد تا سرخ شود .وقتي دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنير را روي همبرگر قرار دهيد تا با حرارت همبرگر پنير آب شود ، همبرگر پنيري را داخل نان بگذاريد و روي آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهيد.

7.روي ژامبون مقداري قارچ بريزيد و با كاهو ، گوجه ، خيار شور و … ساندويچ را پر كنيد و در انتها با سس ساندويچ يا هر سس ديگري كه دوست داريد ساندويچ را سرو كنيد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۸:۲۱ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

چيكن برگر

 

مواد لازم:

سينه مرغ : ۶ عدد
پنير پارمسان : نصف پيمانه
آرد سوخاري : ۱ و نيم پيمانه
آرد ساده (همه منظوره) : ۱ پيمانه
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن، براي سرخ كردن
روغن زيتون : ۲ قاشق غذاخوري
پياز ريز خرد شده : ۱ عدد
سير خرد شده : ۲ حبه
سس گوجه فرنگي : ۲ پيمانه
شكر : نيم قاشق چاي‌خوري
نمك : نيم قاشق چاي‌خوري
سس تند : ۱ پيمانه
كره : نصف پيمانه
نان ساندويچ كوچك : ۱۲ عدد
پنير موزارلا رنده شده : ۲ پيمانه
تره ريز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه چيكن برگر:

1. پنير پارمسان را با آرد سوخاري مخلوط مي كنيم.

2. هر سينه مرغ را به ترتيب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاري و پارمسان آغشته مي كنيم. سپس آن را سرخ مي كنيم تا هر ۲ طرف آن طلايي رنگ شود.

3. پياز را حدود ۱۰ دقيقه در روغن سرخ مي كنيم. سير اضافه كرده و سرخ مي كنيم تا بوي آن در بيايد.

4. سس گوجه فرنگي را به مواد اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و نمك و شكر را مي ريزيم. روي شعله كم به مدت ۱۰ دقيقه مي پزيم.

5. سس تند و كره را اضافه كرده و هم مي زنيم. سپس از روي حرارت بر مي داريم.

6. نان ها را تُست مي كنيم و روي يك سيني پخت قرار مي دهيم.

7. تكه هاي مرغ را روي آن قرار مي دهيم. مخلوط سس آماده شده را روي آنها مي ريزيم.

8. پنير موزارلا را رو آن ها مي ريزيم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهيتابه يا فر ميگذاريم تا زماني كه پنير ها ذوب شوند.

9. تره مي ريزيم و نان ساندويچ روي آنها مي گذاريم. غذاي شما آماده سرو هست.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۷:۴۰ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

چيز برگر

 

مواد لازم:

گوشت چرخكرده مخلوط گوسفند و گوساله 500 گرم
پياز رنده شده آب گرفته 1 عدد متوسط
روغن زيتون يا كانولا 2 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل سياه، پودر سير، پاپريكا، پودر تخم گشنيز
پنير ورقه اي گودا يا چدار به مقدار لازم
نان همبرگر كوچك به تعداد مورد نياز
برگ كاهو به مقدار لازم
گوجه فرنگي حلقه اي شده به ميزان لازم
خيار شور به ميزان لازم
طرز تهيه چيزبرگر:

1. براي شروع گوشت رو درون يك كاسه مناسب مي ريزيم. در تهيه همبرگر معمولاً از گوشت گوساله استفاده ميشه به اين دليل كه چربي كمتري داره و زمان پخت كمتر آب ميشه. ولي من براي لذيذ شدن از تركيب گوشت گوساله و گوسفند استفاده كردم. بنايراين شما با توجه به ذائقتون مي تونين از گوشت مورد نظراستفاده كنين. پياز رو رنده مي كنيم و آب اضافي اون رو ميگيريم و به گوشت اضافه مي كنيم.

2. حالا دو قاشق روغني رو كه داشتيم رو اضافه مي كنيم. اضافه كردن روغن بافت گوشت رو لطيف تر ميكنه و نميذاره تا گوشت موقع سرخ شدن خشك بشه. مخصوصاض اگر از گوشت گوساله استفاده بشه.

3. بعد نمك و ادويه ها رو اضافه ميكنيم. ميزان و نوع ادويه ها رو با توجه به ذائقه خودتون اضافه كنين. حتي ميزان تند بودن رو.

4. حالا همه مواد رو با دست كاملاً ورز بديد تا مزه همه مواد به خورد هم بره. هرچي بيشتر گوشت رو ورز بدين ميزان چسبندگيش به دست كمنر خواهد شد. وقتي مواد رو خوب با هم مخلوط كرديم روي ظرف رو با يك محافظ غذا مي پوشونيم و براي 45 تا 60 دقيقه داخل يخچال قرار مي ديم تا گوشت مزه دار بشه.

5. بعد از زمان داده شده، مقداري روغن رو در تابه ميريزيم و بعد از اينكه حرارت روغن بالا رفت، به اندازه يك پرتقال از مواد جدا مي كنيم و با دست اون رو به شكل يك دايره فرم مي ديم. اگر احساس كردين گوشت هنوز چسبناكه، دستتوت رو با مقداري آب ولرم مرطوب كنين و بعد به اون شكل بدين.

6. شعله رو ملايم مي كنيم تا همبرگر ها سريع سرخ نشن و كاملاً مغز پخت بشن. وقتي يك طرف همبرگر سرخ شد برش مي گردونيم تا طرف ديگه هم به همين ترتيب سرخ بشه. موقع سرخ كردن ممكنه به دليل وجود چربي، مقداري از اين چربي آب بشه و گوشت آب بندازه، اين مقدار آب هنگام فرآيند پخت و سرخ شدن مجدداً جذب خواهد شد. 7-8 دقيقه قبل از اينكه پخت همبرگر به اتمام برسه، پنير هاي ورقه اي رو روي همبرگر ها قرار مي ديم تا پنير ها روي گوشت آب بشن.

7. وقتي پنير ها حالت چسبندگي به گوشت رو پيدا كردند، چيزبرگرهامون آماده هستند. حالا براي سرو كردن نان ها رو به دو نيم تقسيم كرده و با مقداري سس كچاپ اون ها رو آغشته مي كنيم و بعد يك لايه كاهو و خيار شورميگذاريم و سپس روي اون مي چينيم. بعد چيزبرگر رو قرار مي ديم و لايه آخر رو گوجه فرنگي قرار مي ديم. تكه دوم نان رو روي لايه ها قرار مي ديم و با يك خلال مخصوص همبرگر اون ها رو به هم فيكس و سرو مي كنيم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۶:۴۱ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

چيمي چوري برگر

 

مواد لازم:

پياز قرمز متوسط : 2 عدد
جعفري تازه: 1 دسته ي بزرگ
گشنيز تازه: 1 دسته بزرگ
گوشت گاو چرخ كرده: 1 كيلوگرم
برگه فلفل قرمز خشك شده: 1 و 1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ: 1 عدد
گوجه رسيده: 4 عدد
سير: 2 حبه
سركه سرخ: 2 قاشق سوپخوري
شكر دانه ريز: 1 قاشق چايخوري
پونه كوهي خشك: 1 قاشق چايخوري
سس مايونز: به ميزان لازم
روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
چند قطره تاباسكو: (اختياري)
نان همبرگر: جهت سرو
كاهو يا هر سبزي دلخواه براي داخل ساندويچ
نمك دريا و فلفل سياه تازه ساييده شده
طرز تهيه چيمي چوري برگر:

1. يكي از پيازها و نيمي از جعفري و نيمي از گشنيز را كاملا خرد كنيد. آنها را همراه با گوشت چرخ كرده ، 1 قاشق چايخوري برگه هاي فلفل، تخم مرغ و مقدار كافي نمك و فلفل را در كاسه ي بزرگي بريزيد.

2. گوشت را با اين مواد با دست ورز دهيد تا زماني كه همه چيز با هم تركيب شود. مواد را به شكل 8 كتلت گرد در آوريد و مطمئن شويد كه آنها يكنواخت و مسطح هستند. سپس آنها را به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. برگر ها را مي توانيد از يك روز قبل آماده كنيد.

3. اكنون سس چيمي چوري را را تهيه كنيم. گوجه ها را نصف كرده و سپس توسط قاشق دانه هاي آن را درآورده و دور بريزيد. گوشت آن را كاملا خرد كنيد. سير را له كرده و بقيه پياز و سبزيجات را ريز خرد كنيد. اگر ساقه ي سبزيجات نرم است آن را دور نريزيد و استفاده كنيد.

4. گوجه فرنگي ها را با سير، پياز و سبزيجات مخلوط كنيد. بقيه برگه هاي فلفل قرمز، سركه، شكر، اورگانو، روغن و تاباسكو را نيز مخلوط كنيد. آن را با نمك و فلفل مزه دار كنيد. با اينكه سالسا حاوي مقدار زيادي سبزي هاي تازه است، ماندگاري خوبي دارد و مي توان آن را يك ساعت جلوتر تهيه كرد. آن را در يخچال بگذاريد.

5. قبل از پخت، ابتدا ذغال را بررسي كنيد تا گر گرفته باشد و يا دماي گريل به 200 درجه سانتيگراد رسيده باشد. هر طرف برگر ها را 2 دقيقه يا اگر ميخواهيد كاملا پخته شوند 3 تا 4 دقيقه بپزيد. نان همبرگر را به دو نيم كنيد. به اندازه دلخواه مايونز و كاهو در نيمه ي پاييني بريزيد و برگر را به اضافه ي سالساي چيمي چوري جهت سرو روي آن اضافه كنيد.

6. حسن تهيه برگر ها توسط خودتان اين است كه مي توانيد بخش كوچكي از آن را بپزيد و مزه ي آن را امتحان كنيد. كمي نمك روي آن ريخته و ماهيتابه را حرارت داده و چند دقيقه آن را سرخ كنيد. بچشيد و در صورت نياز آن را بيشتر مزه دار كنيد. من پي بردم كه برگر ها مقدار زيادي نمك و فلفل مي خواهند.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۵:۵۴ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

برگر هاي خانگي؛ با مد روز پيش برويد

امروز طرز تهيه برگرهاي متفاوتي رو با در دسترس ترين مواد اوليه مي بينيم كه مي تونه در مهموني ها و به عنوان پيش غذا يا فينگر فود كه اين روزها خيلي هم مد شده مورد استفاده قرار بگيره. با ما همراه باشيد.
برترين ها: براي خيلي از مردم دنيا همبرگر يكي از دلچسب ترين غذاهاي آماده و فست فودي به حساب مياد. تركيب يك لايه گوشتي ضخيم همراه با پنير و سس مي تونه اشتهاي هر فردي رو تحريك كنه. با همه اين تفاسير خيلي بهتره كه ما بتونيم اين غذاها رو توي خونه و با مواد اوليه اي كه از تهيه شون مطمئن هستيم اون رو تهيه كنيم. امروز طرز تهيه برگرهاي متفاوتي رو با در دسترس ترين مواد اوليه مي بينيم كه مي تونه در مهموني ها و به عنوان پيش غذا يا فينگر فود كه اين روزها خيلي هم مد شده مورد استفاده قرار بگيره. با ما همراه باشيد.

ماشروم برگر

 

مواد لازم:

پنير موزارلا: ۱ ورقه
پنير چدار: ۱ ورقه 
قارچ بزرگ، بدون ساقه: ۲ عدد
تخم مرغ همزده: ۱ عدد
آرد: نصف پيمانه
روغن سرخ كردني: به ميزان لازم
مواد لازم براي سس:

سس مايونز: ۲ قاشق غذاخوري
كچاپ: ۱ قاشق غذاخوري
سس فلفلي: ۱ قاشق چايخوري
سس تند: يك چهارم قاشق غذاخوري
نمك: ۱ قاشق چايخوري
سير: 1 حبه
مواد لازم براي تزئين:

كاهو
گوجه فرنگي حلقه اي
پياز حلقه اي
خيارشور
نان همبرگر
طرز تهيه ماشروم برگر:

1. درون يك بشقاب مسطح، دو لايه دستمال كاغذي حوله اي بگذاريد و قارچ ها را روي آنها قرار دهيد. سپس روي قارچ ها دو لايه ديگر دستمال گذاشته و در آخر يك بشقاب ديگر بگذاريد.

2. دريك كاسه كوچك، سس هاي مايونز، كچاپ، تند، فلفلي، نمك و سير را با يكديگر مخلوط كنيد

3. پنير چدار را روي پنير موزارلا بگذاريد، آنها را تا كنيد و سپس در قسمت دروني قارچ قرار دهيد.

4. قارچ دوم را روي آن گذاشته و سپس يا لايه سلفون روي آن بكشيد. پلاستيك را دور قارچ ها به طور كامل بپوشانيد و آن را به مدت ۱۵ دقيقه درون يخچال بگذاريد

5. دراين فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاري را در سه پياله مجزا بريزيد.

6. درون يك قابلمه كوچك، روغن گياهي را داغ كنيد. سلفون را باز كرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاري بغلتانيد.

7. برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقيقه در روغن داغ سرخ كنيد تا سطح آن كاملا طلايي شود

8. سسي كه قبلا آماده كرده ايد را روي سطح داخلي نان ها بماليد و به ترتيب كاهو، ماشروم برگر، پياز، گوجه فرنگي، خيارشور و دوباره نان بگذاريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۵:۰۲ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه نان پيتزا خانگي با سس مخصوص

اگر شما هم از آن طرفدارهاي پيتزا هستيد كه با ديدنش دلتان ضعف ميرود وهر زمان كه هوس پيتزا ميكنيد به سراغ رستورانهاي گرانقيمت و لوكس ميرويد با ما در ادامه مطلب همراه باشيد.
برترين ها - ترجمه از مهسا خالقي: اگر شما هم از آن طرفدارهاي پيتزا هستيد كه با ديدنش دلتان ضعف ميرود و هر زمان كه هوس پيتزا ميكنيد به سراغ رستورانهاي گرانقيمت و لوكس ميرويد با ما در ادامه مطلب همراه باشيد.

 

در اين مطلب ما به شما طرز تهيه نان پيتزا خانگي و سس مخصوصش آن را آموزش ميدهيم تا هر زمان كه خواستيد در كمترين زمان ممكن پيتزايتان را با دست هاي خودتان بپزيد.

دستور تهيه نان خانگي پيتزا

مواد لازم

آرد: 450 گرم (3 فنجان)
مخمر فوري: 2 قاشق چاي خوري
روغن زيتون: 1/2 قاشق غذاخوري
نمك: 1/4 قاشق چاي خوري
آب گرم: 1 1/3 فنجان
آرد ذرت: به ميزان لازم

طرز تهيه نان خانگي پيتزا:

1. آرد ذرت و مقدار كمي از آب را كنار بگذاريد و بقيه مواد را درون كاسه مخلوط كن بريزيد و با يك قاشق آن ها را مخلوط كنيد. مخلوط كردن مواد را تا زماني دامه دهيد كه خمير به راحتي تكه شود و چسبناك باشد.

2. بعد از مخلوط شدن نسبي مواد ، تيغه مخصوص كيك و يا نان پيتزا را به مخلوط كن وصل كنيد و به مدت هشت دقيقه با سرعت متوسط هم بزنيد. (ميتوانيد از همزن دستي هم استفاده كنيد)

3. اگر مواد خيلي خشك بودند و به تيغه ميچسبيدند و به سختي مخلوط ميشدند بقيه آب را به آن اضافه كنيد. اگر مواد خيلي خيس و آبكي بودند و به اطراف ظرف چسبيده بودند و شكل نميگرفتند مقداري آرد به آن اضافه كنيد.

4. بعد از اين كه خمير شكل گرفت آن را از ظرف خارج كرده و با دست هاي آردي آنرا به دو قسمت تقسيم كنيد. هر نيمه را گرد كنيد

5. سپس سطح كار را آرد بپاشيد و خمير ها را روي آن قرار دهيد. سطح خمير را مقداري با روغن زيتون چرب كنيد تا خشك نشوند و سپس آنها را با يك حوله نمدار به مدت 45 يا 60 دقيقه بپوشانيد و اجازه دهيد استراحت كنند.

6. پس از مدت زمان طي شده، خمير هايي كه پف كرده اند را با دست آردي دايره وار شكل دهيد. (اگر خمير شكل نميگرفت چند دقيقه ديگر به آن استراحت دهيد) دقت كنيد كه دراين مرحله به هيچ عنوان نبايد خمير را ورز داد.

7. براي شكل دادن به خمير ميتوانيد آن را روي انگشتانتان بيندازيد و آرام آن را بچرخانيد و اجازه دهيد جاذبه زمين باعث شود تا خمير شكل بگير. بعد از ضخامت دلخواه  نان پيتزا شما آماده است.

نكات:

با اين مقدار مواد ميتوانيد دو عدد نان پيتزا متوسط داشته باشيد.
ضخامت دور نان پيتزا بايد بيشتر از مركز آن باشد و نان را آنقدر نازك نكنيد كه به راحتي پاره شود.

سس پيتزا

مواد لازم:

گوجه كباب شده له شده: 450 گرمl
روغن زيتون: 1 قاشق غذاخوري
سير: 1 حبه كوچك يا نصف يك سير بزرگ
پونه كوهي خشك شده: 1/2 قاشق غذاخوري
نمك: نصف قاشق چاي خوري

طرز تهيه سس خانگي پيتزا

1. گوجه ها را روي زغال يا درون ماهيتابه كبابي كنيد و پوست آنها را جدا كنيد.

2. سير را ريز ريز كنيد. نيازي به له كردن آن نيست فقط با چاقو به صورت ريز خردش كنيد.

3. تمام مواد را داخل مخلوط كن بريزي و مخلوط كردن را تا زماني كه مواد خوب پوره شدند ادامه دهيد سس شما آماده است.

نكته:

براي بهتر شدن طعم سس ميتوانيد دانه هاي گوجه را قبل از كباب كردن، خارج كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد به جاي پونه كوهي به آن كمي ريحان و يا نعنا تازه اضافه كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۰۳:۴۵ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)